Att driva eget eller inte?

Jag sade upp mig från ett fast kommunalt jobb hösten 2021. Det är ett beslut som jag inte ångrat och sedan dess har jag drivit Anneli broderar. Det har varit stundtals underbart och stundtals jobbigt. Jag har fått ordna försörjning på olika sätt när företaget inte dragit in tillräckligt och det tär med ekonomisk stress. Jag har turen att ha ett fantastiskt skyddsnät och det är också en av anledningarna till att jag vågat satsa.

Men nu har jag kommit till en punkt när det inte längre känns värt att kämpa. Till hösten börjar jag (förhoppningsvis) jobba på ett vanligt konventionellt jobb med månadslön och arbetstagarförmåner. Det ska bli skönt men också enormt tråkigt.

Jag vägrar se det som ett misslyckande dock. Anneli broderar lever vidare men i en annan form. Men just nu skalar jag ner min verksamhet. Broderiskapet är och kommer fortsatt vara där jag lägger mitt fokus.

Även nyhetsbrevet håller jag igång, och det är det bästa sättet att hänga med på vad som händer med mig och min verksamhet.

Föregående
Föregående

Månadens mönster september är snart här!

Nästa
Nästa

BTS (behind the scenes) - fotografering