Broderiskapet - välj rätt prisnivå

Det finns tre olika medlemskap att välja mellan i Broderiskapet - mini, standard och premium. Här förklarar jag hur de skiljer sig åt och vilken som passar just dig.

Broderiskapet mini
29,00 kr
Varje månad
Broderiskapet standard
79,00 kr
Varje månad
Broderiskapet premium
149,00 kr
Varje månad

Mini

Som mini-medlem får du varje månad ett nytt mönster inspirerat av månaden - så kallat Månadens mönster. Du får det i en enkel skissversion.

Standard

Som standard-medlem får du också Månadens mönster, men i utökad version. Utöver den enkla skissen får du färgskisser, hur mycket garn du behöver, vilken färg på garn du behöver (DMC-kod) och beskrivningar på hur du genomför mönstret. Färgskissen är alltså inte bara fin utan också ett hjälpmedel i hur jag använt garnerna när jag broderat motivet.

Du får också tillgång till Broderiskapets forum - en plats där medlemmarna och jag kan diskutera och dela med oss. Jag kommer att skriva mer om forumet framöver.

Du får också tillgång till Tips och tricks från Anneli broderar. Det är guider och tips på olika aspekter av fritt broderi och mycket videomaterial för att hjälpa dig på vägen. De senaste inläggen handlar om hur du använder och var du köper broderiramar och kommande kommer att handla om hård montering. Du har också möjlighet att be mig om vad du behöver tips om - då kan jag ordna det.

Premium

Som premium-medlem får du allt ovanstående - och lite till. Månadens mönster är detsamma som på standardnivå och ni delar även forum och Tips och tricks. Men du får också tillgång till mig och min expertis via Q&A. Du kan boka mig för dina specifika frågor och problem helt enkelt.

Dessutom får du när du blir medlem en Välkomstlåda som innehåller allt du behöver för att komma igång med broderi. Ram, tyg, mönsterpapper, penna, garn, nål och trådsax.

Så vilken nivå ska du välja?

Är du total nybörjare rekommenderar jag premium-nivån. Då får du allt material och all hjälp du behöver direkt från start.

Kommer du ihåg en del från syslöjden men har bestående men från din syslöjdslärare Bettan som tjatade om fina baksidor och därför blivit avskräckt men är ändå sugen på att testa brodera igen? Då är standard-nivån för dig. Månadens mönster och Tips och tricks tar dig långt på vägen.

Har du redan broderat en del men behöver lite månatlig inspiration? Då är mini-nivån för dig. Det ger dig mönster varje månad, men ingen guidning av mig eller andra i forumet. 

Oavsett vilken nivå du väljer så hoppas jag att vi ses inne på Broderiskapet!

Nästa
Nästa

Grönsakskollektionen